×
En del av Stockholms stad
Vällingby
Simone Hallins utställning Motvind på Galleri 16X på Kulturhuset Stadsteatern Vällingby
Foto: Simone Hallin

Arkiverat evenemang:

MOTVIND

Av Simone Hallin


5 april - 11 maj
Galleri 16X • Fri Entré


Simone Hallin är född och uppvuxen i Vällingby och har under sin uppväxt haft ett stort intresse för att teckna och måla, främst i tusch och akvarell. Hon har utvecklat sin egen stil och under perioder tecknat mycket katter och människor. Numera tecknar hon både människor, självporträtt och olika slags djur. Såhär skriver hon själv om sin utställning:

I mina bilder vill jag uttrycka och väcka känslor, både mörka och ljusa och jag använder mig ofta av ironi. Tidigare skildrade de oftast ångest och dåligt mående, men i och med att jag numera mår bättre syns det även i mina teckningar. Illustrationerna är enkla, uttrycksfulla och med tänkvärda budskap. De flesta kan känna igen sig i verken. Konsten riktar sig till såväl den äldre generationen som den yngre, men framförallt till ungdomar. Jag önskar att bilderna kan väcka hopp hos ungdomar med psykisk ohälsa om att det kommer bli bättre.

Tidigare utställning 2015-05-12 på Galleri Femtopia

Kontakt via Instagramkontot: simonehallin

Öppettider

Måndag - Fredag 10 - 17
Lördag - Söndag 9 - 17
Alltid öppet en timme innan föreställning!

Galleri 16X är ett nytt galleri för unga konstnärer och kreatörer, gärna med anknytning till Västerort. Vill du ställa ut måleri, skulptur, foto, teckning , installation eller något alldeles nytt? Mejla galleri16X@stadsteatern.stockholm.se

 

VällingbyLava