×
En del av Stockholms stad
Teater
Håriga & SNåriga. Fri scen, Kulturhuset Stadsteatern 2018
Foto: Sandra Lee Pettersson

Arkiverat evenemang:

Håriga & Snåriga

Av Estrad Norr


Kilen


Med humor, allvar och musik närmar vi oss de stora frågorna kring att vara kvinna. Om det nu ens är en stor fråga? Det kanske mest är en bi-sak, en strunt-sak, eller en kvinno-sak?

I föreställningen får ni träffa mattanter, mammor, kvinnor på piedestaler, självuppoffrande fruar, frihetstörstande damer, lågmälda tjejer och en sann hämnerska. Här finns möjlighet att djupdyka och riktigt vältra sig i berättelser om hur det är att vara kvinna.
Ja, för hur är egentligen? Är det så lätt som det låter? Vad tvingas man orka med? Vad finns det för outtalade krav, eller är alla uttalade? Får man göra som man vill eller finns det speciella regler för lite äldre kvinnor. Hur mycket får man njuta egentligen? I föreställningen tas dessa frågor upp samt många, många fler.

Estrad Norr – Teater

Teatern vid Estrad Norr är en av landets minsta länsteatrar. Vårt uppdrag är att erbjuda scenkonst av hög kvalitet i hela Jämtland Härjedalen. Långa avstånd mellan orter har bidragit till teaterns väl utvecklade turnéverksamhet. Våra produktioner spelas alltid på skolor, bygdegårdar och lokala scener runt om i länet. De senaste åren har teatern även satsat på att utveckla en mobil scen, något som bidrar till att vi verkligen har möjlighet att nå alla i hela länet. I vår repertoar ligger fokus på angelägen, nyskriven dramatik för barn och unga. Men vi producerar även sommarteater och föreställningar för vuxna. Teatern har funnits sedan 1997.

 

Information

Scen

Kilen

Speltid

2:00 h, inklusive 1 paus

Premiär

26 oktober 2018

Pris

  • Ordinarie:175 kr
  • Ung under 26 år:100 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Teater

Just nu inga föreställningar inlagda