×
En del av Stockholms stad
Teater
Family Feelings av Teater Västernorrland. Fri scen, Kulturhuset Stadsteatern 2018
Foto: Lia Jacobi

Arkiverat evenemang:

Family Feelings

En absolut jätterolig föreställning – med lite ångest!


Kilen


Tillsammans med Teater Västernorrlands eminenta ensemble får vi skratta, och kanske vrida oss lite i stolen, åt denna fartfyllda komedi med hög igenkänningsfaktor.

Mona Nilsson har varit familjens nav i hela sitt vuxna liv. Nu fyller hon 65 och ska gå i pension och drömmer om att få göra vad hon vill om dagarna. Själv – utan inblandning från andra. Kanske ska hon rent av börja första dagen i sitt nya liv med att äta smågodis i tv-soffan? Mona själv vill fira i enkelhet, men det vill inte hennes man Claes. Tvärtom!
Pjäsen utspelar sig under en festkväll där bland annat hemresta vuxna barn bjuder på överraskningar, liksom brorsan från Bryssel – och inte minst Claes själv!

Family Feelings handlar om allt det där vi alla kan känna igen i våra egna liv och relationer; förväntningar, drömmar, egentid och kommunikation, eller kanske snarare brist på kommunikation. Det blir igenkänning på hög nivå i denna nyskrivna komedi.

Teater Västernorrland är länets egen teater med uppdrag att spela teater för både barn och vuxna i hela Västernorrland. Publikmötena sker i olika lokaler – i allt från klassrummet till den stora scenen.

http://teatervasternorrland.se/evenemang/family-feelings/

Information

Scen

Kilen

Speltid

2:15 h, inklusive 1 paus

Premiär

22 oktober 2018

Pris

  • Ordinarie:175 kr
  • Ung under 26 år:100 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Teater

Just nu inga föreställningar inlagda