×
En del av Stockholms stad
Musik
Showit
Showit
Foto: Pressbild

Arkiverat evenemang:

Showit + Simeon + Reyn


torsdag 28 februari
Nalen Klubb •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

Tre unga och lovande hiphopdebutanter som man ska ha koll på framöver gästar Nalen Klubb den 28 februari. Är en del av NBL Sound crew.

SHOWIT

I vintras fick vi höra ett smakprov på 22-åriga rapparen Showit, när hon gästade Pato Poohs låt På väg. Förra veckan debuterade hon med singeln Main Chick, producerad av bröderna Pablo Paz och Pato Pooh. Låten handlar om att stå på sig och inte nöja sig för mindre, men också att aldrig tappa fokus på grund av vad någon annan säger eller tycker.

SIMEON

Bara 17 år släppte Simeon under sommaren 2018 sin debutsingel Kan du som är producerad av Pablo Paz. Simon Araya som han egentligen heter kommer från Tensta och började göra musik när han bara var elva år gammal. För två år sedan började han spela in covers på olika R&B artister som han sedan publicerade på hans instagram och filmerna spred sig snabbt. Nu tillhör han musikkollektivet NBL Sound som grundades av bröderna Pato Pooh och Pablo Paz som bland annat tagit fram artister som Lamix.

REYN

Reyns debutsingel Lowkey mottogs med en miljons streams. Nu följer Hagsätra-artisten upp debutsuccén med nya singeln Cartier. När Reyn stod i ett vägskäl redan vid 15-års ålder. Ödet ledde honom till producenten Picasso on the beats och plötsligt var valet enkelt. I många år experimenterade Reyn i skymundan med olika sounds och stilar. När han stod på scen för första gången hade han lyckats skapa sin egna, unika vibe influerad av både rock och pop.

Han är också en del av NBL Sound teamet och skriver personliga historier, upplevelser och drömmar. Debutsingeln som heter Lowkey handlar om precis det som Reyn har gjort de senaste sex åren – jobbat stenhårt, under radarn, mot en vision som han har vägrat att anpassa efter omgivningens åsikter.

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
Stänger: 24:00
18 år
Denna konsert är stående.2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs mer om renoveringen, flytten och våra nya spelplatser här.

MusikNalen