×
En del av Stockholms stad
Musik
Poppy Ajudha
Poppy Ajudha

Arkiverat evenemang:

Poppy Ajudha (UK) + Linae + Phlake

Stockholm Soul 2019


torsdag 25 april
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

POPPY AJUDHA

Poppy Ajudha är en 22-årig musiker från södra London. Hennes unika röst och melodier, som påminner om klassiska jazz- och soulsångare kombinerat med en förmåga att skriva nyskapande ljudkompositioner, sätter Poppy i spetsen av södra London musikscenen – den mest fruktbara och viktiga scenen i Europa just nu.

Hennes debutkonsert 2017 såldes slut direkt. Under 2018 har hon tippats som One To Watch av Jamz Supernova, Wonderland, Line of Best Fit, Notion Magazine och Amazing Radio. Poppy släppte sin kritikerrosade debut EP Femme med spår som mottar stöd från R1, 1xtra, 6Music.

Hon har turnerat i Storbritannien och Europa som förband till Tom Misch och Jamila Woods – nu är hon redo för Stockholm Soul!Instagram >
Facebook >

LINAE

Linae är artisten och låtskrivaren som gör modern och klassisk r'n'b med tydliga influenser från sent 80-tal och tidigt 90-tal. För tre år sedan träffade hon producenten Luki för att skapa en gemensam musikalisk vision. 2017 släppte hon sin tolkning av Maxwell’s eviga hit Ascension (Don’t Ever Wonder) som idag har över 3 miljoner streams.

Att Linae känns så självklar över en klassiker bevisar att hon är någon att hålla ett öga på framöver. Förra året släpptes den sensuella debutsingeln Sweet Sweat – över en kaxig och mystisk produktion där Linaes röst som en frisk vind. Stockholm Soul blir första stora giget för denna debutant som vi garanterat kommer få se mycket mer av under 2019.Facebook >
Instagram >

PHLAKE

Dansk duo inom alternative r'n'b, dem har nått stor framgång med över 100 miljoner streams och vunnit danska musikpriser. En musikalisk svit, full av spännande melodier och ljuvliga ljudbilder.

För att skapa den komplexa musik, spelade de in LA och Köpenhamn i samarbete med artister som Coco O (Quadron), Robin Hannibal (Rhye, Quadron) och låtskrivare Daniel Wilson, som är skriven bland The Weeknd och Miguel.Instagram >
Facebook >


Stora Salen
Dörrar: 20:00

Konsertstart: 21:00


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen