×
En del av Stockholms stad
Musik
Parham

Arkiverat evenemang:

Parham + Kristin Amparo & Combo De La Musica

Stockholm Soul 2019


lördag 27 april
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

PARHAM

Parham debuterade 2014 med Pojk som hyllades och belönades bland annat med priser för Årets hiphop på Manifestgalan, Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin Musik och Årets genombrott på Kingsizegalan.

2016 släppte han andra skivan Hemma här. På albumet utvecklade Parham sin musikaliska identitet och beskrevs då som en av Sveriges bästa textförfattare och hyllades av pressen. Dagens Nyheter skrev att han "visar än en gång att han är svensk hiphops just nu kanske allra vassaste berättare", och Gaffa menade att "det är ett konststycke att sätta ihop ett album så här fint."

Skivan Grammisnominerades, och under P3 Guld framträdde Parham med två låtar. Med nytt album omfattande turné satsar Parham nu på att ta karriären till nästa nivå.

PRESS

"Med fjolårets lysande singlar har Göteborgsrapparen Parham utvecklats till en av svensk popmusiks främsta skildrare av kärleksrelationer, och nya albumet är hans finaste hittills." – DN om Torsken

"Det är ständigt skarpt när Parham håller i micken." – GAFFA om TorskenInstagram >
Facebook >

KRISTIN AMPARO & COMBO DE LA MUSICA

Kristin Amparo är sångerska och låtskrivare som fick sitt genombrott genom hiten Din Soldat. I dagsläget är hon en av landets mest anlitade och eftertraktade artister som ännu inte släppt sitt debutalbum!

Kristin rör sig i flera genrer och hon har varit en stark kraft i hiphop-kollektivet Femtastic, samtidigt som hon skriver musik med souljazzgruppen Combo De La Musica. 2015 deltog Kristin i Melodifestivalen och framförde den kritikerrosade låten See You, som senare sålde guld. Efter en EP på Sony Music 2015 är Kristin nu redo för att ta nästa steg i sitt unika artisteri.

Combo de la Musica är den perfekta kombinationen av soul, funk och inslag av både afrikanskt och latin. En mix som doftar 60- och 70-tals men med siktet inställt på framtiden.
Stora Salen
Dörrar: 20:00

Konsertstart: 21:00


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen