×
En del av Stockholms stad
Musik
Jëlly
Jëlly
Foto: David Moeller

Arkiverat evenemang:

Jëlly

Support: Mattis


torsdag 11 april
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

Förra året debuterade Malmöbaserade artisten JËLLY med den starka singeln Mina tätt följd av EP:n Allting / Ingenting. Hon var även första artisten ut på Adam Tenstas bolag JÄRN.

Nu släpper hon sin första låt sedan EP:n i form av nya singeln Dö ung, som precis som tidigare är stark i sin text och sång. Det är även tydligt att låten betyder mycket för henne själv och på sociala medier går hon ut och skriver om sin sjukdom. Kallades för årets starkaste debutant 2017 av Jan Gradvall.

Support: Mattis

Mattis släppte 2018 projekten Axel och Ögon och tilldelades samma år textförfattarestipendie av STIM. Han har samarbetat med Broder John, Sanna Rahimic och Musse Hasselvall. Unikt är att alla texter släpps innan musiken för att "ge lyssnaren en chans att läsa boken innan filmen".

"Jag lät min nyfikenhet styra de här projekten, vissa saker måste jag försöka förstå. Vad formar oss? Vad är vi rädda för? Någonstans tror jag frågan var svaret."

Nalen Klubb
Insläpp: 20:00

Scen: 21:00
Stänger 24:00
18 år
Denna konsert är stående.2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen