×
En del av Stockholms stad
Musik
Iris Gold
Iris Gold

Arkiverat evenemang:

Iris Gold (DK) + Aaron Abernathy

Stockholm Soul 2019


torsdag 25 april
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

IRIS GOLD

Danska sångerskan Iris Gold har slagit publiken med häpnad med sina liveframträdanden. Musiken flirtar med hiphop och soul men är även pop-inspirerad.

Iris växte upp i fristaden Christiania där hon lyssnade på 70-tals musik som Jefferson Airplane, Beastie Boys och allt däremellan. Det senaste året har Iris Gold och hennes band spelat runt om i Europa på festivaler som Roskilde, Eurosonic, By:Larm, Reeperbahn och  SPOT Festival. Vi ser med spänning fram emot en konsert av en framtida dansk soulstjärna!Instagram >
Facebook >

AARON ABERNATHY

Aaron Abernathy är en multibegåvad soulartist och pianist som kritikerrosats av bland andra Pitchfork, Bandcamp Daily och Soultracks. Han har blivit känd genom sina hyllade liveframträdanden och samarbeten med artister som Black Milk, Slum Village och Foreign Exchange.

Hösten 2016 gav han ut sitt första soloalbum Monologue, som mottogs positivt av kritikerna. 2018 gav han ut albumet Dialogue och turnerade sedan i USA och Europa, där hans musik berört publiken på platser och städer som New Yorks Brooklyn Museum, New Orleans Essence Festival, San Jose Jazz Festival, London, Paris, Madrid och Barcelona.Instagram >


Nalen Klubb
Dörrar: 20:00

Konsertstart: 21:00


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen