×
En del av Stockholms stad
Musik
Gee Dixon
Gee Dixon

Arkiverat evenemang:

Gee Dixon + DJ Salla

Stockholm Soul 2019


onsdag 24 april
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

Gee Dixon har varit etablerad i den svenska hiphopscenen sedan han, tillsammans med artister som Timbuktu, Moms och Fille, gästspelade på Carlitos Krigarsjäl remix år 2012.

Sedan dess har han släppt flertalet singlar, gästspel och EP:s och även medverkat i TV4-succén Lyckliga Gatan. I år presenterar Gee Dixon projektsläppet Paraply. Paraply skulle kunna beskrivas som ett mixtape, men det är inget som Gee Dixon själv väljer att kalla det; han vill låta lyssnarna själva avgöra vad dom tycker att det är. Paraply är Dixons försvar, fuck-off och protest mot allt som sagts kring hans sätt att vara på, alla fördomar som han ständigt brottas med och sist men inte minst – en skildring av alla de motgångar som han fått gå igenom under väldigt kort tid.

Instagram >
Facebook >

Nalen Klubb
Dörrar: 20:00

Konsertstart: 21:00


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen