×
En del av Stockholms stad
Musik
Eliza
Eliza

Arkiverat evenemang:

Eliza (UK) + Janice

Stockholm Soul 2019


söndag 28 april
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

Eliza 

Eliza är en av Storbritanniens hyllade unga soulartister, med ett personligt och eget sound. Hon gjorde nyligen succé på youtubekanalen Colors med ett framträdande som streamats över 10 miljoner gånger.

I december 2018 släppte hon albumet A Real Romantic, med rökig r'n'b, jazziga beats och blurriga vokaler. Eliza debuterade redan som 15-åring och fick flera hits med singlar på UK Singles Chart och UK top 40 hits. Sedan dess har hon tagit karriären i egna händer för att satsa på sin musik självständigt. 2013 samarbetade hon framgångsrikt med Disclosure och singeln You and Me.

Eliza är född i London och uppväxt i stadsdelen Camden. Hon har framträtt på festivaler som South by Southwest, Coachella och Glastonbury och under våren 2019 är hennes europaturné utsåld i flera städer.Instagram >
Facebook >

JANICEDen senaste i raden av stjärnor som fostrats i plantskolan Tensta Gospel Choir heter Janice. Med en rad soulinfluerade popsinglar i bagaget har Janice på kort tid trätt fram som ett framtidslöfte att räkna med.

Förra året släppte hon sitt debutalbum Fallin' Up och var samma år nominerad till Årets nykomling på Grammisgalan. I år är hon aktuell som skådespelare i filmen Eld och lågor. Debuten Don’t Need To var en av 2016 års mest spelade låtar i P3, och Musikguiden i P3 utsåg den till en av årets bästa när de summerade året.

Instagram >
Facebook >


Stora Salen
Dörrar: 19:00

Konsertstart: 20:00


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen