×
En del av Stockholms stad
Musik
Dim Out
Dim Out

Arkiverat evenemang:

Dim Out + Rob Milton (USA)

Stockholm Soul 2019


fredag 26 april
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

DIM OUT

Svensk-kanadensiske musikproducenten Dim Out, eller Christopher Cook som han egentligen heter, släpper inom kort sitt debutalbum Incredible Planetary Dragons.

Dim Outs ljudvärld är en alkemi av oldschool-analogt, hip-hopbeats, soul, funk och psykedeliska. Känd för sin silkeslena, udda röst och sin säregna sångstil. Hans beskrivits som "den nya vägen av svensk själ" av Mats Nileskär (P3 Soul).  Dim Out är musik för den som lyssnar på Anderson Paak, Louis Cole och Little Dragon.Facebook >
Instagram >

ROB MILTON

Rob Milton är ung och kreativ både som musiker och musikjournalist. Som indiesångare har han lyckats göra sig ett namn genom att producera ett överflöd av musik men även bloggat för SoulBounce och Virgin Com. Hans musik är återkommande hyllad i DJ-mixtapes och på klubbar världen över och nu är Rob Milton för första gången på väg till Sverige och Stockholm Soul!

I början av 2019 släppte Milton Stay och landade högt upp på iTunes top R & B / Soul. Han är även en del av Atlanta trio Cousin, vars EP debuterade 2018 och även den nådde högt upp på listorna. Var först med att höra Rob Milton i Sverige på Nalen klubb den 26 april!Facebook >
Instagram >


Nalen Klubb
Dörrar: 21:00

Konsertstart: 22:00


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen