×
En del av Stockholms stad
Teater
Soppteatern

Om Soppteatern

Klara Soppteater erbjuder alla stockholmare ett lustfyllt koncept: en timmes scenkonst till en rykande het soppa, tisdag till söndag klockan 12.00.

Insläpp sker cirka 11.45 och då står sopporna redan på bordet. Själva föreställningen börjar klockan 12.00 och pågår i ungefär 55 minuter. Det här är teaterscenen där du kan äta din soppa och dricka ditt kaffe medan föreställningen pågår. Sopporna är alltid vegetariska och glutenfria och tillbehör till soppan serveras alltid vid sidan om. Har du speciella kost-behov så mailar du Teaterbaren på soppan@gladaankan.se i god tid innan föreställningen.

Biljettsläpp sker andra onsdagen i varje månad kl 12.00, då öppnar bokningen för kommande månads föreställningar.

Klara nätter

Under namnet Klara Nätter döljer sig en barteater-scen som med jämna mellanrum erbjuder föreställningar i barmiljö med sköna möjligheter till häng innan och efter föreställning. Håll utkik på webben efter denna, Stockholms mest avslappnade teaterscen, där du kan komma precis som du är.

Kort historik

Klara Soppteater grundades 1989 av skådespelaren Helge Skoog. Sedan dess är denna lunchteater en självklar scen för nyskapande och underhållande scenkonst i ett mindre format. Allt från improvisationsteater till vetenskapsteater och ofta helt nyskrivna verk har under snart tre decennier spelats till ljudet av klirrande skedar och doften av nybakat bröd.

Albin Flinkas är konstnärlig ledare sedan 2013 och har jobbat intensivt med att maximera scenens kapacitet för att kunna erbjuda föreställningar för alla smaker.

Scen

Kafé Klara
Entré Drottningg. 34