×
En del av Stockholms stad
Skärholmen
Foto: Bastion & Amphi

Skärisbiografen

Skärisbiografen i Kulturhuset Stadsteaterns lokaler i Skärholmen är en bio för barn och unga. Här visas dokumentärer och spelfilmer, kortfilmer och animerat från olika delar av världen. Filmfestivaler och andra speciella samarbeten gör det möjligt att visa filmer som annars inte skulle visas. 

FILM I SKOLAN

Att se film på bio som barn är en upplevelse som lägger grunden för framtida biobesök och filmupplevelser. Film i skolan är en viktig del i biografverksamheten och vi har filmvisningar för alla åldrar från förskola till gymnasiet. Utifrån ett barnperspektiv har vi ett program som tar upp viktiga ämnen, både på skoltid och fritid. Biljetterna kostar 20-30 kr/elev. Det aktuella film i skolan-programmet hittar du här. 

TYCK TILL OM DIN NYA BIO!

Vad har du för idéer och förhoppningar på din nya bio i Skärholmen? Vill du ha en filmklubb, få filmtips, se film med vänner och familj? Kanske se film med klassen och göra egna filmer? Eller visa dina egna filmer? Träffa regissörer eller andra filmarbetare i samband med filmvisningar? Samarbeta med oss? Berätta!

Mejla oss på: bioskarholmen@stadsteatern.stockholm.se