×
En del av Stockholms stad
Skärholmen
Smallfoot affisch
Foto: © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Arkiverat evenemang:

Smallfoot

Skärisbiografen ● Barntillåten


Skärisbiografen


Filmen Smallfoot skingrar på rökridåerna i jakten på sanningen och gör världen ganska mycket större för invånarna i den lilla yeti-byn. En superaktuell film som förbluffar både i manus och animation. 

Nu vänds den legendariska myten om Bigfoot upp-och-ner när den unga och energiska Yetin plötsligt hittar något som han inte trodde existerade, en människa! Nyheten kring denna ”smallfoot” skapar kaos i det lilla Yeti-samhället. Vad mer är det som kan tänkas gömma sig där ute i den stora vida världen, bortom deras egna lilla snötäckta by?

Smallfoot är en berättelse om att öppna upp sinnet och att kunskap är makt. En animerad film av riktigt hög kvalité med riktigt svängig musik och roliga karaktärer, det blir yeti-kul!

PRESS

En fnissig film som berör hjärna och hjärta.
-Aftonbladet

Väldigt vackert animerad och tänkvärd musikalisk film som utspelas i ett puderlikt snölandskap på toppen av Himalaya. ”Smallfoot” är verkligen ett härligt familjeäventyr, som kanske inte är så originell i sin uppenbarelse, men dock otroligt underhållande från början till slut.
-Moviezine

Smallfoot gör flera aktuella återkopplingar till dagens samhälle och berör såväl sociala medier och fake news som historia och moraliska frågor. Vem visste att en animerad film om stora, lurviga varelser som utspelar sig i ett magiskt snölandskap kan vara så full av underliggande kunskap om vårt nutida samhälle?
-Filmfenix

OM FILMEN

Ålder: Barntillåten
Orginaltitel: Smallfoot
Språk: Svenskt tal, ingen undertext
Genre: Barnfilm/Familjefilm/Animerad film/Äventyr
Land: USA
Inspelningsår: 2018
Regi: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig

Smallfoot
Smallfoot
Smallfoot
Smallfoot 2
Smallfoot 3

Information

Scen

Skärisbiografen

Speltid

1:49 h, ingen paus

Premiär

4 november 2018

Pris

  • Ordinarie:50 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Skärholmen, Barn, Ung

2018-12-28
fredag
12:15
134 Platser kvar
BOKA / KÖP
2019-01-07
måndag
11:15
140 Platser kvar
BOKA / KÖP