×
En del av Stockholms stad
Skärholmen

AUDITION FÖR ROLL I TEATER-FÖRESTÄLLNING

Kulturhuset Stadsteatern Skärholmen söker en skådespelare till en större roll i teaterföreställningen Snubben lättar på sitt hjärta som ska repeteras och spelas i Skärholmen 7 juni 2018 – 6 december 2018.

Vi söker:
- En man i åldern 27-40 år (född mellan 1978 och 1991)
- Som har någon erfarenhet av att stå på en scen men
skådespelarutbildning är inte ett krav.

AUDITION

När:
Tisdag 24 april kl 17.00-20.00.
Endast denna dag - det är inte möjligt att komma vid ett annat tillfälle. 

Var:
Kulturhuset Stadsteatern i Skärholmen, Bodholmsgången 13, tunnelbana Skärholmen.

Förberedelse:
Välj en kort valfri text på max 3 minuter.
Ingen föranmälan krävs.

Om föreställningen:

SNUBBEN LÄTTAR PÅ SITT HJÄRTA
Bror. Bröder. Brate. Habibi. Brate moj. Brakam. Akhi. Ukhti. Än en gång har jag vänt andra kinden till. Än en gång, mår piss – passade inte in. Dom ovanliga pojkarna är vi. Dom ba: ”Romeo, sa vi inte till dig Romeo, att inte drömma?” Dom ba: ”Romeo, sa vi inte att du inte skulle klättra upp för en jävla lägenhetsbetongvägg?” Men hallå, vem har jag nu att lätta mitt hjärta för?

Vad är manlighet? Finns det olika typer av manlighet? Snubben lättar på sitt hjärta är en teaterföreställning där vi får följa ett gäng killar som försöker förstå sig själva, varandra och världen. Alla har de olika sätt att beskriva sin verklighet och leva i den.

Pjäsen är nyskriven av Åsa Lindholm och Farzin Fatih som också står på scenen tillsammans med Alexander Abdallah, Hannes Fohlin och Roy Rizk. Regi Affe Ashkar Ljus Mats Öhlin Musik Sai och Victor Ax, Röst/sång Rawa Barn- och ungdomsscenen i Skärholmen är en del av Kulturhuset Stadsteatern.

Vid frågor kontakta:
Malin Hjelm, verkställande producent
malin.hjelm@stadsteatern.stockholm.se

Här kan du ladda ner informationen i PDF: Audition 24 april