×
En del av Stockholms stad

KULTURHUSET STADSTEATERN SÖKER MASKÖR

Kulturhuset Stadsteatern är en del av Stockholm Stad och är en verksamhet för alla stockholmare, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Verksamheten rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern omfattar ca 450 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner.

Till mask- och perukenheten på Kulturhuset Stadsteatern söker vi nu en mask- och perukmakare.

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand arbeta med tillverkning av mask och peruk till kommande föreställning samt även köra denna. Arbetet innebär arbete såväl dag som kvällstid och kan komma att förläggas helt eller delvis på någon av de platser som teatern huserar vid under utflytten 2019.

Anställningen är ett föräldravikariat på heltid mellan 7 jan 2019-30 april 2019, med möjlighet till förlängning.

Kompetens

Vi söker en person med maskörutbildning från Stockholms Dramatiska Högskola eller motsvarande samt dokumenterad flerårig erfarenhet som maskör med stor kunnighet inom perukmakeri inom teater. Du ska vara flexibel och bra på att samarbeta.

Kulturhuset Stadsteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Villkor

Vikariat

Heltid

Tillträde: 7 jan 2019

Information om tjänsten lämnas av

Nancy Andreassen Peters, peruk-, mask- och kostymchef tel. 072-584 82 28, nancy.andreassen.peters@stadsteatern.stockholm.se .

Facklig företrädare: Urban Riismark, Teaterförbundet avd 3. urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se

Välkommen med din ansökan senast den 1 nov 2018 till ansokan@stadsteatern.stockholm.se.
När du skickar din ansökan skriv som ärende/rubrik "Maskör".