×
En del av Stockholms stad

BELYSNINGSMÄSTARE VISSTIDSANSTÄLLNING

Kulturhuset Stadsteatern är en del av Stockholm Stad och är en verksamhet för alla stockholmare, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Verksamheten rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern omfattar ca 450 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner.

KORT OM VERKSAMHETEN TILL VILKEN REKRYTERINGEN SKER

Klara/Lilla är en del av Program och föreställningstekniska enheten på Kulturhuset Stadsteatern. Scenen leds av Scenchef tillsammans med tre chefer/tekniska samordnare vilka har ansvar för scen, ljus och ljud.

På Klara/Lilla arbetar ca 25 personer.

ARBETSUPPGIFTER

Du följer tilldelad produktion och närvarar vid repetitioner. Där ansvarar du för ljusprogrammering och bidrar med ljustekniska lösningar. Du kör även föreställningar och arbetar gränsöverskridande vid omställningar. Du kommer att ingå i det tekniska teamet och tar ett helhetsansvar för belysningen på Klara/Lilla. Närmsta chef är chef/teknisk samordnare ljus.

KOMPETENS

Vi söker dej som:

  • Har relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av ljusteknik.
  • Ljusbordskompetens: ETC Cobalt.
  • Har god social kompetens, är lösningsinriktad och har förståelse för konstnärligt arbete.
  • Är välorganiserad, stresstålig och vill lära sej nya saker.
  • Scenkonstvana från professionell verksamhet är meriterande men inget krav.

Kulturhuset Stadsteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Villkor

Tjänsten är en tidsbegränsad allmän visstidsanställning på heltid med start           2018-07-30 t.om 2018-09-30.                                                                                                                            Arbetet är schemalagt och utförs på såväl dagtid som kvällar och helger.

Information om tjänsten lämnas av

Chef/teknisk samordnare ljus: Sara Foman,
sara.foman@stadsteatern.stockholm.se

Scenchef: Michael Wettergren,
michael.wettergren@stadsteatern.stockholm.se

Program och föreställningsteknisk chef: Dina Östergren, dina.ostergren@stadsteatern.stockholm.se

Facklig företrädare: Urban Riismark
urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se

Välkommen med din ansökan senast den 13/6  till  
ansokan@stadsteatern.stockholm.se. När du skickar din ansökan skriv som ärende/rubrik Belysningsmästare Visstidsanställning