×
En del av Stockholms stad
Kretsteatern
Den lille prinsen
Foto: Sören Vilks

Arkiverat evenemang:

Den lille prinsen

Av Arabiska Teatern


Kretsteatern


Rita ett lamm åt mig, är du snäll! Så börjar mötet mellan piloten som tvingats nödlanda i Saharas öken och den lille prinsen från planet B 612, i en av världens mest populära berättelser från 1943.

I barnboksklassikern följer vi den lille prinsens äventyr på olika planeter. Prinsen träffar roliga kungligheter, talande ormar och en människa som äger stjärnorna på himlen. Det här är en poetisk berättelse om alla de stora frågorna. Om liv och död, kärlek och vänskap. Men mest av allt är Den lille prinsen en resa i fantasin för hela familjen!

Den lille prinsen passar arabisktalande barn från 6 år och svensktalande barn från 10 år. Föreställningen spelas på arabiska och översätts till svenska med hjälp av textmaskin.

 Arabic translation / العربية

OM ARABISKA TEATERN

2015 startade Helen Al Janabi teatergruppen Arabiska Teatern med ambitionen att sprida arabisk kultur i Sverige. Arabiska Teatern har som mål att nå en ny teaterpublik – barn och familjer som kommit hit som flyktingar, eller familjer som har bott här länge men kanske aldrig besökt en teater. Med andra ord, en teater där alla är välkomna, och fler är inkluderade.

PRESS

»Visuell poesi som glittrar färgrikt« Expressen

 

Information

Scen

Kretsteatern

Speltid

0:50 h, ingen paus

Premiär

13 januari 2018

Pris

  • Ordinarie:100 kr
  • Stud. från 26 år:70 kr
  • Pensionär:70 kr
  • Ung under 26 år:70 kr
  • Barn t.o.m. 12 år:50 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Kretsteatern, Barn

Just nu inga föreställningar inlagda