×
En del av Stockholms stad
Konst/Design
SWEDISH FASHION TALENTS
Foto: Peter Håkansson

Arkiverat evenemang:

Swedish Fashion Talents

I samarbete med Svenska moderådet


11 augusti - 13 augusti 2014
Hörsalen •


2014

I samarbete med Svenska Moderådet bjuder vi på modevisning. På catwalken kommer SWEDISH FASHION TALENTS, de nominerade talanger som bygger vidare på det svenska modeundret, att visa sina kollektioner. Kom och umgås med modevärlden, och ta en titt på vad morgondagens modestjärnor skapar! 

 – Mode ges nu allt större plats på Kulturhuset Stadsteatern. Vi är väldigt glada över att helt gratis kunna bjuda in till den modevisning och utställning som presenterar årets SWEDISH FASHION TALENTS. Arrangemang som i vanliga fall bara är öppna för modevärldens proffstyckare, säger Karina Ericsson Wärn, chefscurator Design, Kulturhuset Stadsteatern.

MODEVISNING

Måndag 11 augusti, Hörsalen:
18.00 Insläpp
18.30 Modevisningen börjar
ca 18.50 Prisceremoni SWEDISH FASHION TALENT

Utställning

12–13 augusti 2014, Foajé 3:

SWEDISH FASHION TALENTS presenteras också i form av en utställning i Foajé 3.Visning av utställningen sker dagligen kl. 12:15 samt 17:15. Fri entré.

FRIBILJETTER

100 fribiljetter till modevisningen släpps den 4 augusti kl. 12.00 och bokas i Kulturhuset Stadsteaterns biljettkassa.  Max 2 biljetter/person.

Om Swedish Fashion Talents

SWEDISH FASHION TALENTS är ett projekt som drivs av Svenska Moderådet med syfte att stötta mindre modeföretag i deras etablering på marknaden.