En del av Stockholms stad

Ljudverkstan

I Lavas Ljudverkstad kan du som är 14–25 komma igång  med  ljud- och musikproduktion och DJing. Vare sig det handlar om ljudkonst, radioteater, filmljud eller musik så kan du förverkliga dina projekt här! Du behöver inga förkunskaper för att gå på våra workshopar.

För att arbeta i Ljudverkstan på egen hand behöver du ha varit med på en workshop eller fått en introduktion. Då kan du få du tillgång till vår onlinebokning.

Är workshopen fullbokad?  Har du behov av att lära dig någonting särskilt? Kontakta deniz.duvarci@stockholm.se för mer information.

Introduktion av Ljudverkstan

Detta är en kort handledning för dig som vill lära dig att göra musik eller göra podcasts på men kanske inte vet i vilken ände du ska börja. Den är även för dig som redan har erfarenhet av inspelning  eller produktion men behöver veta hur man jobbar i just vår Ljudverkstad.

Introduktionen tar ungefär mellan 20 och 45 minuter. Vi går igenom hur man bokar Ljudverkstan, hur utrustningen fungerar och våra förhållningsregler. Vid behov så går vi igenom grundläggande ljudlära och funktionerna i programmen Logic Pro och Ableton Live. I fall du behöver lära dig lite mer för att kunna sätta igång så tipsar vi om workshopar som skulle passa just dina behov.

Kom förbi och prata med personalen för att boka tid eller mejla:
Ljud och musikproduktion: deniz.duvarci@stockholm.se
DJ-utrustningen: petter.zerpe@stadsteatern.stockholm.se

För dig mellan 14 och 25 år.