×
En del av Stockholms stad

Arkiverat evenemang:

Lava fyller år!


lördag 16 september 2017
Lava • Fri Entré


16 september är det dags för Lavas stora födelsedagskalas!

I över 20 år har Lava varit en institution i Stockhom för ung kultur och detta vill vi fira. I samband med tjugoårsjubileet förra året påbörjades publikationen "Intryck, avtryck, uttryck", en dokumentation av Lavas dåtid så väl som nutid. Publikation och redaktion finns på plats under kalaset för nostalgiska och nyfikna.

Lavas legendariska scen öppnas också upp för artister från då och nu, ungefär kl. 16.30 kickar vi igång ett potpurri av musik, trolleri, dikt och tal från:

Wendy FrancisSaralundenDaniel BoyaciogluAkamuJosef IcemenMer änNooneSteph MolinJosefin FinérMartin S. HalldinJulia Strzalek+Kasper Agnas+Tomas SandströmCharlotta SkorupLavaredaktionen

Under eftermiddagen kommer en utställning med memorabillia från Lavas historia hänga uppe och det finns möjlighet att göra screentryck med Lavamotiv – ta med t-shirt!

Fotoautomat, pins, snax och annat festligt  dukas fram och för en gång skull är alla åldrar välkomna. Tagga dina bilder med #lavakalas och spana in tjugo år yngre bekanta på videofilmerna som snurrar under eftermiddagen. Missa inte tillfället att fira Lavas stolta historia och framtid!

När? Lördag 16 september kl. 15:00–19:00
Var? Lava, Kulturhuset Stadsteatern, vån 1 (ovanför biljettkassorna)
Mer info? lava.bibliotek.verkstad@stadsteatern.stockholm.se
Event på Facebook >


Noone
Lyssna på låten Talking här.


Steph Molin


Josef Icemen
www.myspace.com/joseficemen
www.soundcloud.com/joseficemen
www.facebook.com/josef.icemen


Julia Strzalek+Kasper Agnas+Tomas Sandström
Lyssna på Spotify här.

LavaUngFri entré